Хороскопи

ОВЕН - Околните бързо ви омръзват и няма да ви се удаде да изградите трайни връзки в бизнеса. В критични моменти се откъсвате от действителността и потъвате в мечти и фантазии. Това отблъсква хората и ги държи на разстояние от вас.

ТЕЛЕЦ - Годината е чудесна за вас и вашия партньор или брак. Чувствате се необходими и това ви ласкае, но ако срещнете хора, които ви превъзхождат, трудно ще го понесете. Неприятните сравнения и съпоставки силно ще ви наранят, макар че ще се стремите да го прикриете.

БЛИЗНАЦИ - Успехът или неуспехът ви напълно зависи от вашите умения да правите компромиси. Бързите и твърди решения са добри за любовта и безпроблемните отношения с вашия партньор. Нужно е да бъдете по-търпеливи в отношенията с противоположния пол. Не се страхувайте, че някой ще узнае слабостите ви.

РАК - Работите твърде много и оставате самотни. Концентрирани сте върху възпитанието на вашите деца. Ако загубите вярата си в любовта, ще ви обземат депресивни настроения. Очакват ви много изненади през годината.

ЛЪВ - Очакват Ви много възможности на любовния фронт, защото правите впечатление на хора, чието сърце лесно може да бъде завоювано. Вашата вежливост и неспособността да отказвате ще ви донесат не една, а няколко връзки.

ДЕВА - Очаква ви любов, на която може да попречи само непостоянното Ви поведение – ту сте обичливи, ту охладнявате. Не искате да огорчите любимите си, но отношенията се обтягат. Стремете се към душевно равновесие.

ВЕЗНИ - Предстоят ви много запознанства с лица от противоположния пол. Не бързайте да се чувствате победители. Нужно е да се научите да уважавате другите, а не да ги превръщате в обекти, които изпълняват вашите желания. Лесно ще го постигнете.

СКОРПИОН - Хората обичат да Ви слушат в компания, но ви липсват истински приятели. Липсва ви и истинска любов въпреки приятната ви външност и многобройните ви таланти. Ще имате възможности за лично щастие, но няма да се възползвате от тях.

СТРЕЛЕЦ - Животът ви протича по предварително начертан план. Нужно е понякога да се откажете от планираните намерения, тъй като обстоятелствата се променят. Вашия оптимизъм и ентусиазъм действат заразително на околните. Късметът е с вас.

КОЗИРОГ - Тази година щастието ще ви се усмихне. Ще се радвате на доста компании. Вашият ум и обаяние ще привлекат вниманието на много интересни хора, което ще ви достави истинско удоволствие. Не бъдете твърде критични към партньора си.

ВОДОЛЕЙ - Годината ще ви предложи множество изгодни положения и шансове, от Вас зависи дали ще ги използвате. От една страна, ще поискате да заживеете заедно с партньора си, от друга не ви се ще да се разделяте със свободата си. Докато не определите кое е по-важно за вас, ще се сблъсквате с много трудности.

РИБИ - Ще помагате на приятелите си, които са в нужда, спокойни и ненатрапчиво. Действате ободряващо и стимулиращо на другите, но на вас самите ви липсва човека, който да ви ободрява в ежедневието. Може да го срещнете тази година, но няма да е сред тези, на които помагате.